Detail van uw opzoeking in OAR, het Open Archief van OE-publicaties:

Auteur:Geert Vynckier.
Titel:Restanten van de bijgebouwen van de pastorie van de O.L.V.-kerk te Tielt-Winge Vlaams-Brabant. Eindverslag van een archeologische toevalsvondst.
Volume:Restanten van de bijgebouwen van de pastorie van de O.L.V.-kerk te Tielt-Winge Vlaams-Brabant. Eindverslag van een archeologische toevalsvondst.
Jaar van uitgave:2021
Uitgever:OE
Korte inhoud:Na het melden van een toevalsvondst tijdens renovatie- en restauratiewerken aan de pastorie van de O.-L.- Vrouwparochie te Tielt-Winge werd een klein archeologisch onderzoek uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek werden in totaal 17 sporen waaronder muurresten, een kelder met tegelvloer en een waterput geregsistreerd. De aangetroffen archeologische restanten behoorden tot recentere bijgebouwen van de pastorie, waarvan het laatste in 1954 werd gebouwd en afgebroken voor de restauratiewerken.
Bron:Vynckier G. 2021: Restanten van de bijgebouwen van de pastorie van de O.L.V.-kerk te Tielt-Winge Vlaams-Brabant. Eindverslag van een archeologische toevalsvondst, Onderzoeksrapporten Agentschap Onroerend Erfgoed 199
Uri:https://id.erfgoed.net/infocat/publicaties/6376
Bestand:https://oar.onroerenderfgoed.be/publicaties/OAOE/199/OAOE199-001.pdf ( 45.57MB )
OAI2-PMH (XML):oai:oar.onroerenderfgoed.be:OAOE199-001
Bibliotheek: Exemplaar in catalogus