Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Help

Hulp bij het zoeken

Je kan zoeken op auteur, een woord uit de titel, het jaar van (analoge) publicatie en de reeks. In de zoekopdracht is het ook mogelijk een combinatie van deze zoektermen opgeven, bijvoorbeeld:

Auteur => [meylemans] + Jaar => [2004]
Auteur => [van daele] + Titel => [CAI]

hetgeen respectievelijk alle beschikbare artikels van Erwin Meylemans uit 2004 weergeeft of alle artikels van Koen Van Daele met CAI als woord in de titel.

Je bent niet verplicht een volledig woord als zoekterm in te geven. Het is immers mogelijk om te zoeken op een deel van een term. Als je de naam van de auteur niet meer exact kent, kan het volstaan het eerste deel van zijn of haar naam in te vullen, bijvoorbeeld

Auteur => [van dae]

Geeft alle beschikbare artikels van Koen Van Daele en andere auteurs wiens naam met Van Dae begint.

FAQ

Wordt mijn browser ondersteund door OAR?

Deze site is ontworpen conform de internationale web-standaarden. In een browser die de webstandaarden correct ondersteunt, zoals Firefox of Safari, mag er dan ook geen probleem zijn. Mocht je onverhoopt toch een probleempje hebben om deze site in je browser te bekijken, stuur dan een bericht met de omschrijving van het probleem, de gebruikte browserversie en het adres van de desbetreffende pagina naar de siteverantwoordelijke.

Vind ik in OAR ook niet-OE publicaties?

Neen, momenteel worden enkel publicaties aangeboden die door het OE zijn uitgegeven. Deze collectie wordt maandelijks aangevuld. Hou de voor- en nieuwspagina in de gaten of abonneer op de rss-feed om op de hoogte te blijven van nieuwe toevoegingen aan het archief.

Hoe zit het met het auteursrecht en/of copyright van de publicaties in OAR?

De pdf's vallen onder dezelfde auteursrechtelijke bescherming als de originele papieren uitgave, met dit verschil dat ze vrij en zonder belemmering ter beschikking worden gesteld. Je mag de publicaties vrij downloaden, bewaren en afdrukken maar niet wijzigen, verder verspreiden of commercialiseren. Je bent ook vrij om de publicaties te gebruiken voor onderzoek of om uit te citeren, mits de bron steeds correct geciteerd wordt. Meer informatie over het gebruik van de publicaties en het auteursrecht vind je in de juridische disclaimer.

Nog vragen..?

Heb je een vraag die niet in bovenstaand overzicht terugkomt? Stuur dan een berichtje met een duidelijke vraag naar de siteverantwoordelijke.

Zoek

Met onderstaand formulier kan je zoeken in ons archief. Voor meer uitleg over zoeken klik je hier.

Je kunt ook bladeren in de beschikbare publicaties.

zoek een publicatie