Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Het archief

Detail

Auteur:Cornelis, Lieselotte.
Titel:Onderzoeksbalans industrieel erfgoed Versie 2 september 2020
Volume:Onderzoeksbalans industrieel erfgoed Versie 2 september 2020
Jaar van uitgave:2021
Uitgever:Onroerend Erfgoed
Korte inhoud:In 2008 lanceerde het Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed (VIOE) - één van de voorlopers van het huidige agentschap Onroerend Erfgoed - een ‘Onderzoeksbalans Onroerend Erfgoed’ voor archeologisch, landschappelijk en bouwkundig erfgoed. Deze onderzoeksbalans werd gerealiseerd in overleg en nauwe samenwerking met specialisten uit de onroerenderfgoedsector en nam de vorm aan van een website. Dit instrument is in zeer beperkte mate actueel gehouden, waardoor het momenteel slechts bruikbaar is als vertrekpunt voor onderzoek tot 2007/2008. Er was dus duidelijk nood aan deze geactualiseerde versie en die heeft ETWIE, in samenwerking met diverse experten in het veld, voor zijn rekening genomen. Hoewel ETWIE is vertrokken van de teksten van de Onderzoeksbalans Industrieel Erfgoed van VIOE is deze publicatie een ruimer werk geworden dat niet alleen het onroerende industriële erfgoed belicht. De “Onderzoeksbalans industrieel erfgoed 2020” van Etwie wordt nu ook uitgegeven als nummer 167 van de reeks “Onderzoeksrapporten onroerend erfgoed”
Bron:Cornelis L. 2021: Onderzoeksbalans industrieel erfgoed Versie 2 september 2020, Onderzoeksrapporten agentschap Onroerend Erfgoed 167
ISSN 1371-4678
Uri:https://id.erfgoed.net/infocat/publicaties/5788
DOI:https://doi.org/10.55465/QHJP3292
Bestand:https://oar.onroerenderfgoed.be/publicaties/OAOE/167/OAOE167-001.pdf ( 10.83MB )
Gerelateerd bestand:
Bibliotheek: Exemplaar aanwezig in catalogus VIOE bibliotheek

  BibTEX OAI2-PMH XML printervriendelijke versie

Zoek

Met onderstaand formulier kan je zoeken in ons archief. Voor meer uitleg over zoeken klik je hier.

Je kunt ook bladeren in de beschikbare publicaties.

zoek een publicatie