Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Het archief

Detail

Auteur:Heleen Schroyen.
Titel:Door de mens ontwikkelde ‘natuursteen’: simili-pierre en kunststeen. Hun geschiedenis, recepturen en restauratierichtlijnen.
Volume:Door de mens ontwikkelde ‘natuursteen’: simili-pierre en kunststeen. Hun geschiedenis, recepturen en restauratierichtlijnen.
Jaar van uitgave:2021
Uitgever:Onroerend Erfgoed
Korte inhoud:In de eerste helft van de 20ste eeuw experimenteerde men volop met bouwmaterialen en technieken. Een mooi voorbeeld hiervan is de imitatie van natuursteen. De actuele kennis over deze materialen is vrij beperkt, wat ook restauratie moeilijker maakt. Het doel van deze handleiding is daarom om zowel de expert in het veld als de geïnteresseerde eigenaars en beheerders te informeren over deze materialen.
Bron:Schroyen H. 2021: Door de mens ontwikkelde ‘natuursteen’: simili-pierre en kunststeen. Hun geschiedenis, recepturen en restauratierichtlijnen, Handleiding agentschap Onroerend Erfgoed 25
ISSN 2565-7003
Uri:https://id.erfgoed.net/infocat/publicaties/6215
Bestand:https://oar.onroerenderfgoed.be/publicaties/HAOE/25/HAOE025-001.pdf ( 76.17MB )
Gerelateerd bestand:
Bibliotheek: Exemplaar aanwezig in catalogus VIOE bibliotheek

  BibTEX OAI2-PMH XML printervriendelijke versie

Zoek

Met onderstaand formulier kan je zoeken in ons archief. Voor meer uitleg over zoeken klik je hier.

Je kunt ook bladeren in de beschikbare publicaties.

zoek een publicatie