Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Het archief

Detail

Auteur:Geert Vynckier.
Titel:Restanten van de bijgebouwen van de pastorie van de O.L.V.-kerk te Tielt-Winge Vlaams-Brabant. Eindverslag van een archeologische toevalsvondst.
Volume:Restanten van de bijgebouwen van de pastorie van de O.L.V.-kerk te Tielt-Winge Vlaams-Brabant. Eindverslag van een archeologische toevalsvondst.
Jaar van uitgave:2021
Uitgever:OE
Korte inhoud:Na het melden van een toevalsvondst tijdens renovatie- en restauratiewerken aan de pastorie van de O.-L.- Vrouwparochie te Tielt-Winge werd een klein archeologisch onderzoek uitgevoerd. Tijdens dit onderzoek werden in totaal 17 sporen waaronder muurresten, een kelder met tegelvloer en een waterput geregsistreerd. De aangetroffen archeologische restanten behoorden tot recentere bijgebouwen van de pastorie, waarvan het laatste in 1954 werd gebouwd en afgebroken voor de restauratiewerken.
Bron:Vynckier G. 2021: Restanten van de bijgebouwen van de pastorie van de O.L.V.-kerk te Tielt-Winge Vlaams-Brabant. Eindverslag van een archeologische toevalsvondst, Onderzoeksrapporten Agentschap Onroerend Erfgoed 199
Uri:https://id.erfgoed.net/infocat/publicaties/6376
Bestand:https://oar.onroerenderfgoed.be/publicaties/OAOE/199/OAOE199-001.pdf ( 45.57MB )
Gerelateerd bestand:
Bibliotheek: Exemplaar aanwezig in catalogus VIOE bibliotheek

  BibTEX OAI2-PMH XML printervriendelijke versie

Zoek

Met onderstaand formulier kan je zoeken in ons archief. Voor meer uitleg over zoeken klik je hier.

Je kunt ook bladeren in de beschikbare publicaties.

zoek een publicatie