Deze website draagt het AnySurferlabel, een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Meer informatie vindt u op www.anysurfer.be.

Het archief

Relicta, Archeologie, Monumenten- en Landschapsonderzoek in Vlaanderen 1

Inhoudsopgave

  1. Marijn Van Gils, Marc De Bie. Uitgestrekte Mesolithische site-complexen in de Kempen. Ravels Witgoor en Opglabbeek, Ruiterskuilen-Turfven (boorcampagne 2002)  
  2. Wim J. Kuijper. Flora en fauna in en rond een Scheldegeul bij Kallo op het einde van het atlanticum (Beveren, prov. Oost-Vlaanderen)  
  3. Rica Annaert. Een woonerf uit de midden-bronstijd te Weelde, ontdekt tijdens de ruilverkavelingswerken Poppel (gem. Ravels, prov. Antwerpen)  
  4. Sofie Vanhoutte, Wim De Clercq. Het Gallo-Romeinse aardewerk aangetroffen tijdens het archeologisch noodonderzoek op het toekomstige bedrijventerrein Plassendale III. (Zandvoorde, stad Oostende, prov. West-Vlaanderen) Opgravingscampagne 2000-2001  
  5. Bieke Hillewaert, Yann Hollevoet. Andermaal Romeins en vroegmiddeleeuws langs de Zandstraat. te Sint-Andries/Brugge (prov. West-Vlaanderen)  
  6. Koen Deforce, Jan Bastiaens, Vera Ameels. Archeobotanisch bewijs voor ontginning en lange-afstand transport van turf in Vlaanderen rond 1200 AD: heropgegraven veen uit de abdij van Ename (Oudenaarde, prov. Oost-Vlaanderen)  
  7. Inge Zeebroek, Gilbert Jansseune, Dries Tys, Marnix Pieters. Het Groot-Tempelhof te Slijpe, de oude Commanderie de Flandres van de orde van de tempelridders (gem. Middelkerke, prov. West-Vlaanderen). Geïntegreerde analyse van het landschap, archiefbronnen en opgravingsresultaten 1971-2003  
  8. Thomas Coomans. De oudste dakconstructie in de Leuvense binnenstad: bouwhistorisch onderzoek in de predikherenkerk (prov. Vlaams-Brabant)  
  9. Anna Bergmans. Fundatio et memoria. Verdwenen gedenktekens van de Brabantse hertogen in de Leuvense predikherenkerk (13de eeuw) (prov. Vlaams-Brabant)  
  10. Paul Van den Bremt. Enkele aspecten omtrent de cultuurgeschiedenis van de inheemse en ingeburgerde houtige gewassen van Vlaanderen: resultaten van een historisch-botanische verkenning (deel 1: Acer-Castanea)  

Info

kaftafbeelding Relicta, Archeologie, Monumenten- en Landschapsonderzoek in Vlaanderen 1
Titel:Relicta, Archeologie, Monumenten- en Landschapsonderzoek in Vlaanderen 1
Bibliotheek: Exemplaar aanwezig in catalogus VIOE-bibliotheek

BibTEX printervriendelijke versie

Zoek

Met onderstaand formulier kan je zoeken in ons archief. Voor meer uitleg over zoeken klik je hier.

Je kunt ook bladeren in de beschikbare publicaties.

zoek een publicatie